At oddse på sport: VM i herrehåndbold

Man hører det tit: ”Jeg har oddset på Danmarks håndboldkamp på fredag.”. At oddse på sport er utroligt udbredt, men hvis du ikke selv har prøvet det, kan det måske være lidt svært at sætte sig ind i. Heldigvis er det ikke så svært at forstå, hvis blot man bruger et øjeblik på at sætte sig ind i det.

Er du ny i denne verden, så er du kommer til det rette sted. I denne artikel vil du nemlig blive introduceret til hvordan man oddser og hvad man skal gøre, hvis man f.eks. ønsker at oddse på VM i herrehåndbold.

Hvordan oddser man?

At oddse kan være en livslang læringsproces. Bettingverdenen er stor og der er hele tiden nye ting at lære. Det betyder dog ikke, at man ikke kan lære det. Faktisk lærer man det bedst, hvis man bare kaster sig ud i det.

Først og fremmest skal du finde et sted, hvor du gerne vil oddse, altså hvilken bookmaker du vil bruge. Hvor du skal oddse, vil afhænge af, hvad du gerne vil oddse på. Bookmakere plejer dog at tage imod langt de fleste odds. Hvis du gerne vil oddse på VM i herrehåndbold, får du derfor ikke problemer med at finde et sted at gøre det.

I Danmark findes der en lang række bookmakere, der står klar til at tage imod dine væddemål. Derfor er det også en god idé at bruge flere forskellige bookmakere. På den måde kan du vælge at vædde hos den bookmaker, hvor du har den største teoretiske tilbagebetalingsprocent.

Nu til dags foregår rigtig meget af bettingverdenen på nettet. Det er stadig muligt at oddse fysisk, men ofte vil du have bedre odds ved at gøre det på nettet. Det gør det også nemt og bekvemt at oddse, da du kan gøre det hjemme fra din egen sofa. Det eneste du skal gøre, er at finde en eller flere hjemmesider, som du gerne vil oddse via. Det kan f.eks. være:

  • Oddset
  • Unibet
  • Comeon!
  • Bet365

Sådan oddser du på VM i herrehåndbold

Når du først ved hvordan du skal oddse på én sportskamp, så ved du, hvordan du skal oddse på alle kampe. Ønsker du derfor at oddse til EM i herrehåndbold eller måske til VM i fodbold, så vil det foregå på præcis samme måde, som når du oddser på VM i herrehåndbold.

Der kan være små designmæssige forskellige fra bookmaker til bookmaker, men i det store hele, så fungerer hjemmesiderne meget ens. Derfor tager nedenstående forklaring ikke udgangspunkt i én specifik bettinghjemmeside. For at oddse, skal du:

  • Vælge hvilken den sportsgren, du gerne vil oddse på. Derefter skal du vælge hvilken liga, du gerne vil oddse på, altså VM i herrehåndbold.
  • Herefter vælger du den specifikke kamp, såsom Danmark mod Kroatien kl. 19.
  • Dernæst finder du en oversigt over hvilke odds, du kan spille på i denne kamp. Find den du ønsker og indtast det beløb, du vil oddse for.
  • Godkend dit odds og så er du færdig!