Odds på fodbold

Når det kommer til at oddse, så er det helt klart fodbold, der er danskernes foretrukne sportsgren at oddse på. Dette skyldes jo nok, at det også er en af de mest populære sportsgrene overhovedet, og når man ved lidt om fodbold, så bliver det også mere spændende at oddse ud fra det, man tror på. Når man skal oddse på en fodboldkamp, er der mange forskellige ting, man kan vælge at satse på, f.eks.:

  • Kampens resultat
  • Hvem scorer det første mål?
  • Målforskellen i kampen
  • Hvem får rødt kort?
  • Hvilken spiller skifter klub og meget mere

Alt efter hvor man spiller henne er der bogstavelig talt hundredvis af muligheder for at spille på kampe og begivenhederne i fodboldverdenen, så det bliver aldrig kedeligt.

Find den bookmaker, der passer til dig

Når du vil oddse på fodbold handler det også om at finde en bookmaker, der passer til dig og dit ønske om at spille.
Vil du gå efter de bedste odds? Spiller du efter et matematisk system såsom Martingale, Labouchere, over/under eller noget helt andet? Hyggespiller du ud fra mavefornemmelse, eller spiller du strategisk med et spillerregnskab osv.?

Uanset hvad så handler det om at finde den eller de bookmakere, der passer bedst til din spillestil. Der kan også være mange fordele i at spille forskellige steder og gå efter bonusser osv.

Stort udvalg af odds muligheder

Der findes rigtig mange bookmakere derude, og fodbold er jo ikke længere noget, der bare bliver sendt 1 gang om ugen på TV2. Der spilles kampe hver dag hele verden rundt, og som sagt kan man også spille på de begivenheder, der sker udenfor banen.

Udbyderne af fodbold odds er mange. Mens nogle af dem har specialiseret sig i danske kampe, følger andre en bestemt liga eller kampe i udlandet.

Det sjovest er helt klart at spille på noget, man også selv interesserer sig for, men man skal huske, at alt kan ske i fodbold, så det kan sjældent betale sig bare at oddse blindt på favoritholdet.

Inden du oddser, kan det også altid betale sig at se, om en anden bookmaker skulle have samme type spil, men med bedre odds.

Forretning eller hyggespil?

Det skal selvfølgelig altid være sjovt at spille, uanset om det er odds på fodbold, kasino, lotto, skrabelodder eller noget helt andet. Hvis det ikke er sjovt længere, så skal man stoppe. Men selvom det skal være sjovt, så kan det godt være mere end bare hyggespil. Man kan sagtens tjene rigtig mange penge på at oddse på fodbold, men det kræver en indsats, et regnskab og et budget.

Selvfølgelig kan man også være heldig at vinde, hvis man bare hyggespiller og spiller 1X2 odds og får den rigtige kombination i en række spil, dog er dem, der tjener flest penge på odds noget mere dedikerede til fodbold og til det at oddse generelt.

Der findes rigtig meget information rundt omkring på nettet og gratis systemer og Excel ark, man kan bruge til regnskab, så hvis man har tid og lyst, er det bare med at komme i gang.