Odds på eSport

eSport har været anerkendt som sport en del år nu, men det er alligevel nyt for mange, og nogle steder bliver det stadig ikke betragtet som en sport. Er du tilhænger af eSport, hvad enten du selv spiller eller bare følger med, så kan der faktisk være rigtig gode muligheder for at score gevinster på netop dette.

Det skyldes også at det stadig er relativt nyt, og hvis du har en god viden inden for eSport, så ved du måske mere end bookmakerne selv.

En af de bedste odds udbydere inden for eSport er faktisk Danske Spil. Det er lidt anderledes end ved mange andre sportsgrene, hvor nogle af de internationale bookmakere tilbyder både flere spillemuligheder, men også bedre odds. Danske Spil satser tilsyneladende på at udvikle og udbyde odds på eSport.

Udvalget af spil bliver større

Da man først begyndte at kigge mod eSport, spillede alle de store hold Counterstrike: Global Offensive, også kaldet CS:GO, men i takt med at eSport er blevet mere og mere populært, kommer der flere og flere spil til som f.eks. LoL og Dota.

Flere udbydere er også begyndt at tilbyde odds på FIFA, så hvis du interesserer dig for både fodbold og eSport, kan man nu kombinere dette.

Men det er ikke kun Danske Spil, du kan odds hos, udviklingen går stærkt og de store internationale bookmakere tilføjer hele tiden nye odds muligheder.

Hvis du vil oddse på eSport, så kan det dermed sagtens betale sig at gå efter dem, der tilbyder de bedste odds.

eSports odds er ikke anderledes

Hvis du er bekendt med at oddse i forvejen, så kan det være, at eSport bare er et nyt område for dig og en ny mulighed for at tjene penge.
Oddsene i eSport ligner meget dem fra andre sportsgrene, der er altså samme utallige muligheder for at oddse på f.eks.:

  • Hvilket hold vinder kampen?
  • Hvilket hold vinder turneringen?
  • Hvem ryger først ud af turneringen?
  • Hvor mange runder, altså over/under spil?
  • Hvem dræber først en bestemt karakter osv.

Også her bliver der hele tiden tilføjet muligheder for at spille på nye begivenheder, og da spillene hele tiden udvikler sig, så er der masser at følge med i.

Kan man vinde penge på eSport

Som med alle andre odds er der både mulighed for at vinde store gevinster, hvis man satser rigtigt og har heldet med sig.

Er man selv eSports-spiller og ved noget om spillene, er der en god mulighed for, at man kan satse et kvalificeret gæt, det er ikke anderledes ved eSport end ved så mange andre sportsgrene.

Heller ikke ved eSport odds er der nogen genvej til hurtig rigdom, så man skal spille, fordi man synes, det er sjovt, men vil man tjene rigtige penge, skal man dedikere sig til det og sætte sig ind i, hvordan man kan bruge forskellige odds systemer, lave regnskab over sine indsatser, spille strategisk osv.

Så er man bekendt med odds strategier i forvejen kan man sagtens overføre dem til eSport.