Tjen penge på odds

Holder du af sport eller sportslige begivenheder og turneringer, kan du kombinere din passion med muligheden for at tjene penge online. Det bliver mere og mere almindeligt for danskere i forskellige aldersgrupper over 18 år at oddse på nettet. Det er ikke kun de ikoniske og velkendte sportsgrene såsom fodbold, tennis, håndbold, motorsport og basketball, der kan satses penge på. I dag kan du også bette på udfaldene af eSport.

Med andre ord er der stor sandsynlighed for, at du kan finde frem til den eller de sportsgrene, som fanger din interesse og samtidig kombinere underholdningen med spændingen om at tjene penge på odds.

Er det muligt at tjene penge på at bette?

Det vil være helt naturligt for dig, som ikke har bettet på sport før at være nysgerrig på, om det reelt er muligt i virkeligheden at kunne tjene penge på digitale væddemål. Ét er, at det er muligt teknisk og i teorien. Noget andet – og væsentlig mere vigtigt – er det, om det også kan lade sig gøre praktisk. Bookmakers og kasinoer er firmaer på lige fod med alle andre virksomheder, der sælger ydelser eller produkter. Deres forretning har til formål at skabe overskud, så ejerne kan tjene penge.

Derfor kan det umiddelbart virke utroligt, at der skulle være mulighed for at tjene penge på at placere væddemål hos dem.

Med viden om odds strategier og systemer og med god erfaring samt kendskab til de forskellige sportsdiscipliner er det muligt at tjene penge på betting.

Hvad kræver det at tjene penge på at bette online?

At kunne tjene penge på betting (det vil sige, at du opnår gevinster, hvis økonomiske størrelser er højere end de beløb, som du satser) handler ikke om tilfældigheder eller held.

Hvis du tidligere eller fortsat er aktiv med hasardspil, ved du, at udfaldet af disse spillemaskiner beror 100% på tilfældigheder. Det kan lige så godt være dig, der løber afsted med jackpotten, som det kan være den forrige eller den efterfølgende spiller, der sætter den pågældende maskine i gang.

Sådan er det ikke med sportsbetting og odds. Her handler det om erfaring, viden og dygtighed. Det er dette aspekt, der gør det attraktivt for spillere i forskellige aldersgrupper at fokusere på at komme dertil, hvor det er muligt at tjene penge på aktiviteterne.

Sådan højner du dine chancer for at tjene penge på odds

Du skal investere tid, mentalt overskud og egne penge for at blive dygtig og erfaren nok til at maksimere dine gevinstchancer ved at bette. I princippet er det muligt for alle spillere at få succes med at få ekstra penge ind på den personlige spillerkonto.

Med disse gode, relevante og effektfulde råd kan du komme et godt stykke af vejen henimod at tjene penge på at oddse på sport og spil online:

  • Brug tid på at sammenligne forskellige bookmakers i forhold til såvel bonusser som størrelser af odds
  • Spil altid med hjernen, ikke hjertet eller dine mavefornemmelser
  • Sæt dig ind i forskellige betting strategier og systemer til at forbedre dine gevinstchancer
  • Fokusér bredt (Hold også øje med de mindre udbredte hold og mandskaber)
  • Forbered dig før du placerer dine bets
  • Undersøg de forskellige holds positioner og truppens tilstand før du better
  • Spil på singler og match flere typer af bets

Først og fremmest skal du danne dig et godt overblik over de mange bookmakers, som det er muligt at spille og blive kunde hos. De kan variere meget både i forhold til udvalg af sportsgrene og i forhold til gennemsnitlige størrelser af odds.

Du skal vælge de spiludbydere, hvor oddsene er højest, og hvor du både kan bette på klassiske turneringer med velkendte mandskaber og på kampe med individuelle spillere.

Forberedelsen er alfa og omega for at kunne tjene penge på betting

Det er forberedelsesfasen, der er afgørende for, at du kan sætte ekstra penge ind på ”bankbogen” hos din bookmaker. Der er flere tiltag, du kan benytte dig af for at lave de skarpeste og mest fornuftige bets.

Du skal altid sætte dig ind, hvordan det hold du vil bette på klarer sig i turneringer, og du skal gøre dig bekendt med spillernes fysiske tilstande. Du risikerer at miste dine penge, hvis du spiller på et storhold, hvor én eller flere af de centrale og afgørende spillere på holdet midlertidigt er udgået med skader.

Et vigtigt og hjælpsomt værktøj i processen mod at lave de bedste bets handler om, at du benytter dig af et system. Der er flere systemer (eller ”betting strategier” som de også betegnes) at benytte sig af. Læs om de forskellige systemer og sammenlign dem med hinanden, så du kan finde frem til dén strategi, der passer bedst til dig.

Udsigten til mange penge og attraktive odds er årsagen til, at mange spillere kommer til at satse flere penge, end deres bankroll tilsiger. Og det kan gøre, at du kommer til at bette mere tilfældigt, når det er hjertet (og ikke hjernen), der er styrende for, hvordan du placerer dine bets.

Lav en fokuseret plan for dig selv med konkrete beløb, som du må bette for om ugen eller om måneden. Dette er med til at holde dig fokuseret, og du undgår at komme til at bruge flere penge, end du oprindeligt havde planlagt.

Værd at vide om at spille på singler

Når du sammenligner odds mellem storhold og singler, vil de højeste odds stort set altid være forbundet til de mest populære og verdenskendte mandskaber. Det kan afholde mange spillere fra at spille på singler.

Selvom oddsene generelt set er lavere på singler, kan der i det lange løb være mange, ekstra penge at hente hjem ved at spille på dem.

Det kan være mere usikkert at spille på et hold, hvor vurderingen af mandskabets tilstand afgøres af mange forskellige faktorer (Herunder om én eller flere spillere er skadet). Du kan lettere danne dig et indtryk af en individuel spillers vinderchancer, da der er færre faktorer at tage i betragtning.

Der er intet i vejen for, at du kombinerer typerne af dine bets, så du både spiller på dine favoritmandskaber og laver bets på singler.

Det er en god idé at lave små indskud, når det er de største gevinster, du går efter.