Odds på USA-valg

Der er ingen tvivl om, at store begivenheder som for eksempel præsidentvalg og folkeafstemninger altid sikrer et utal af meninger. Uanset om du er interesseret i amerikansk politik eller ej, kan du ikke undgå at lægge mærke til, når der er valg i USA. Flere og flere mennesker interesserer sig for, hvad der foregår i USA, hvorfor valget også bliver dækket intenst både før, under og efter valgdagen.

I takt med den store eksponering og de forskellige holdninger til valget, er udvalget af steder, hvor du kan oddse på valget, også blevet større. På baggrund af de mange forskellige meninger kan det virke spændende at oddse på valget, fordi det er svært at vide, hvem der har ret. Og på den måde kan du være heldig at hive en større gevinst hjem.

Odds på den person, der får flest stemmer

Som vi erfarede i 2016, betyder det i sidste ende ikke noget, hvem der får flest stemmer. Det betyder tværtimod noget, hvilke stater man får stemmerne i. I USA gælder det nemlig om at samle valgmænd – og den med flest valgmænd vinder. Det var således, at Donald Trump vandt tilbage i 2016 over Hillary Clinton. Selvom hun havde knap 3 millioner flere stemmer end Donald Trump, var det alligevel ham, der vandt valget og blev præsident.

Der er mange meninger og spekulationer, når vi taler om det amerikanske valg. Derfor er der også mange, der prøver at forudse, hvordan valget vil gå. Her er det dog vigtigt at pointere, at vi ikke kan forudse noget – og slet ikke det amerikanske valg.

Det er blandt andet en af grundene til, at så mange mennesker synes, det er sjovt at oddse på netop det amerikanske valg, og hvem der får flest stemmer. Her er udfaldet nemlig langt fra endegyldigt på valgdagen, og det kan ofte ændre sig meget i løbet af flere dage.

Odds på det parti, der vinder

For nogle mennesker kan det virke som en simpel løsning og et sikkert valg, når du oddser på det parti, du tror vinder. Som nævnt tidligere kan vi ikke forudsige, hvad der kommer til at ske, hvorfor dette heller ikke er en simpel løsning.

I USA er det som bekendt Det Demokratiske Parti, der er oppe imod Det Republikanske Parti. Derfor er det som regel kun de to partier, som man kan oddse på. Dog kan en uafhængig person også stille op, hvorfor du også kan oddse på denne.

Oddsene er som regel heller ikke særligt høje, når du vælger at oddse på et parti. Derfor kan du med fordel kombinere dine odds, så du oddser på flere elementer af det amerikanske valg.

Mange muligheder for odds

Et af de mest spændende aspekter ved det amerikanske valg er helt klart, at det er svært at forudsige. Man kan have sine gisninger om, hvordan det vil forløbe, men det er aldrig til at vide. Derfor er der også mange muligheder for, hvad du kan oddse på. Du kan blandt andet oddse på, hvor mange valgmænd hver kandidat får, hvordan stemmerne bliver inddelt, eller om den ene kandidat nægter at anerkende resultatet.

I forbindelse med det amerikanske valg er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan oddse på. Dette skyldes især, at Donald Trump har siddet ved magten de sidste fire år, hvilket kom som en overraskelse for de fleste. Derfor var mange også spændte på at se hans reaktion, da han i 2020 tabte præsidentvalget til Joe Biden.

Generelt er oddsene på et middelt niveau, hvor satsningerne ikke er i den helt høje ende. Derfor kan de fleste også være med til at gætte på, hvem der bliver taberen, og hvem der bliver vinderen i det hele.

Gode tips til USA-valg odds

Hvis du kunne tænke dig at oddse på det amerikanske valg, er der nogle ting, som du kan tage højde for og dermed gøre det nemmere og sjovere for dig selv at oddse.

Det er en god idé at følge med i ugerne og dagene op til det amerikanske valg for at se, hvilken retning valget går. På den måde kan du få et indtryk af, hvad resultatet forventeligt bliver og dermed placere dine odds korrekt. Derudover bør du også overveje, hvor risikovillig du er, når du oddser. Der er nemlig mange chancer at tage, når du oddser i forbindelse med det amerikanske valg. Det gør det samtidig også muligt for dig at hive store gevinster med hjem, hvis du er villig til at løbe en risiko.