En anmeldelse af eToro aktieapp

Noget som for alvor trender for tiden, er handel med aktier. Det er en spændende verden. Faktisk kan alle være med. Dog kan det være svært at komme i gang. Det gælder især, hvis man er helt ny i denne verden. Hvis man er interesseret i handel med aktier, kan man til fordel læse mere om eToro. Siden har fået mange gode anmeldelser.

eToro er en af de mest populære platforme lige nu. Der er ingen kurtage at betale. Dette er oftest noget, man støder ind i på mange andre aktieplatforme. Derfor er eToro et oplagt sted at starte som aktiv handler af aktier eller som daytrader. Man kan også meget andet inde i appen. Man kan blandt andet købe kryptovaluta og handle med andre typer valuta.

Kom i aktieskole

Download app’en her for at komme i gang med at handle med aktier. Men før man smider en masse penge i puljen, kan det være en ide at tage i aktieskole og sætte sig ind i denne verden. Dette kan man gøre ved at læse guides på internettet på aktieskole.com. Det er vigtigt, at man først og fremmest sætter sig ind i alle vilkår og betingelser.

På siden finder man også en anmeldelse af platformen. På den måde kan man hurtigt finde ud af, om det er noget, man er interesseret i. Man kan både starte ud med en demo-konto og en rigtig konto. Demo-kontoen er oplagt, hvis man gerne vil prøve aktiehandel af uden brug af rigtige penge. Dette kan derfor være en god start.

Sådan gør man

Beslutter man sig for at benytte sig af eToro, kan man finde en god guide til dette online. Først og fremmest skal man oprette en konto. En af mange grunde til, at denne platform er attraktiv, er grundet de 0% i kurtage. Dog skal man vide, at der kan komme andre gebyrer undervejs. Ved oprettelse skriver man blot sine oplysninger ind.

Efterfølgende skal ens konto blive verificeret. Når dette er gjort, kan man begynde at sætte penge ind på sin konto. Der er mange måder at indbetale penge på. Så snart der er penge på kontoen, kan man gå i gang med alt fra investering i kryptovaluta til handel med aktier. Man skal bemærke, at der er et minimumsbeløb.

Køb af aktier

Når man køber en aktie, køber man samtidig en andel af et selskab eller en virksomhed. Aktier bliver handlet med på en børs. Det er derfor udbud og efterspørgsel, som afgør prisen på den givne aktie. På eToro er der mange forskellige aktier at vælge imellem. Man vælger desuden selv, hvor mange aktier man vil købe.

Når man har købt sine aktier, handler det bare om at have tålmodighed. Det er ofte her det sjove kommer ind i billedet. Når man ejer en del af en virksomhed, kan man følge med i om aktien stiger eller falder. På den måde kan man enten tjene penge eller tabe penge. Derfor er det et sats, når man investerer i aktier.