Få Oddset lige ved hånden med Oddset App

Oddset er den del af Danske Spil, der dækker sportsvæddemål. For at gøre det nemmere at følge med og spille kan man downloade appen. På den måde har du altid Oddset få tryk væk, og du kan løbende få opdateringer på telefonen fra kampe, du har spillet på.

Hvad kan man?

På Oddset app’en kan du få dig et overblik over de mest populære events og begivenheder i øjeblikket. Disse events gælder både mere veletablerede sportsgrene som håndbold og fodbold, men også nyere som f.eks. Esport.

Man kan oddse på et bredt udvalg af kampe og også spille på live kampe.

Derudover kan du på appen tjekke opdaterede statistikker og følge med i de kampe, du har spillet på, live.

Det er nemt at spille over appen. Alt det kræver for at spille med på appen er et swipe, og du kan endda scanne din kupon ind på appen, hvis du har været fysisk hos en forhandler.

Hvordan gør man?

Du kan både downloade appen på appstore eller på android. Det gør du ved at gå ind på f.eks. appstore og søge på Oddset App, hvorefter appen kommer frem, og du kan downloade.

For at gøre det måske endnu nemmere, kan man herinde på hjemmesiden skrive sit telefonnummer ind og få et link til appen tilsendt.

Man kan også finde en installationsguide på hjemmesiden, der tager dig i hånden og følger dig step for step i, hvordan man installerer Oddset appen på telefonen.