Guide til tips 13

Hvem husker ikke tips 13 fra barndomshjemmet? Det var lørdag, og der var fodbold i fjernsynet, og far var helt sikker på, at nu var den store gevinst hjemme, derfor fulgte alle spændt med i fjernsynet.

I dag er det klassiske tips 13 spil blevet så meget mere, man kan tippe hver dag i ugen, og en enlig 13’er kan give en milliongevinst med en indsats på bare 12 kroner.

Det er ikke uden grund, at tips er populært og et folkekært spil. Spillet er stadig klassisk, men der er kommet mange nye muligheder til. Er det første gang du skal tippe, eller er det nogle år siden, du har tippet sidst, kan du have gavn af at læse med her.

Få forskellige fordele hos forskellige udbydere

Ligesom med så mange andre spil har du sikkert en favorit bookmaker eller en favoritside, men lige præcis med tips 13, kan der være forskellige fordele at hente ved udbyderne. Danske spil er den ældste og største udbyder af tips 13, og de har bl.a. en rigtig god statistik side, som du kan bruge, når du tipper.

Tips 13 er et puljespil – hvilket du skal huske, når du tipper. Det vil sige, at du deler gevinsten med andre. Derfor er der store gevinster at hente i at “lure”, hvor de overraskende resultater ligger, de resultater som ingen andre havde set, og her er Danske spil særligt god.

Lad være med at satse på det sikre

Som med alle andre spil og som i livet generelt giver en stor risiko også en stor gevinst.

Men som nævnt ovenfor så er tips 13 et puljespil, så du kan sagtens satse småt og sikkert, men så får du, med stor sandsynlighed, også kun små gevinster.

Hvis du føler dig sikker på udfaldet af en kamp, så er der sikkert også 100 andre, der føler det samme, og så skal du dele din gevinst med dem. At spille efter et system som f.eks. at sætte dine x’er og dine 1-taller i en bestemt rækkefølge er heller ikke en god ide, for uanset hvad dit system er, så er der sikkert andre, der har tænkt det også.

Hvilke systemer kan jeg så bruge?

Hvis du gerne vil bruge et system til at spille efter, så findes det også, men som med alle systemer, så er der både fordele og ulemper.

Der findes mange systemer derude, men de tre største er nok:

  • Det matematiske system
  • Reducerede systemer
  • Udgangsrækkesystemer.

Uanset hvilke systemer du vælger at spille efter, er der som sagt fordele og ulemper. Men det kan godt betale sig at sætte sig lidt ind i de forskellige systemer, inden man vælger sin favorit.

Spil skal altid være sjovt, og hvis man blot spiller efter et system for pengenes skyld, så kan det sjove hurtigt gå af.

Derfor skal du vælge et system, som giver dig den perfekte kombination af spil, spænding, strategi og sjov.

Hvis du spiller hos Danske spil, kan du altid trøste dig med, at dine tabte penge går til et godt formål.
Held og lykke.