Hvad er et surebet?

Et surebet (eller ”safebet” som det også betegnes) er et af de mest populære og anvendte udgaver af væddemål, der findes indenfor odds verdenen. Det er et bet, hvor du er så godt som garanteret at vinde flere penge, end du har spillet for. Det er de attraktive odds, der gør surebets eftertragtede hos spillere.

Herunder kan du læse mere om, hvordan væddemålet fungerer i virkeligheden, og du får information om, hvordan du kommer godt i gang med at vinde penge på sport online.

Sådan kan et safebet se ud i sportskampe

Som navnet på væddemålet også antyder, at et surebet næsten lig med, at du kan få ekstra penge ind på din spillerkonto. Væddemålet kan blandt andet opnås i sportskampe, hvor holdene eller de individuelle spillere begge har høje og gode odds. Når du better på dem begge, vil du uanset kampens udfald, få glæde af gevinsten.

Det sker blandt andet indenfor tennis, at bookmakers kan være vidt uenige i vurderingerne af odds på de spillere, som skal i kamp. Her kan du surebette og sætte penge på begge spillere. Det er altid en god idé at tjekke regler og vilkår hos de bookmakere, som du er kunde hos. Der kan gælde særlige betingelser, som gør, at du afskæres fra din ret til at gøre krav på gevinst. Det kan blandt andet skyldes, at det høje odds skyldes en decideret fejl.

Kend til reglerne omkring surebet

Det er forskelligt fra bookmaker til bookmaker, hvilke regelsæt der anvendes. Der kan være krav om, at du som spiller skal satse et bestemt minimumsbeløb for at kunne vinde penge, hvis kampen falder ud til din favør.

Der vil generelt være relativt lave avancer at opnå ved at safebette. De forskellige bookmakere har alle interesse i, at deres odds ikke ligger for langt væk fra konkurrenternes. De holder øje med hinanden, og dette kan formindske dine chancer for at vinde mange ekstra penge. Når markedet er nogenlunde ens, bliver det vanskeligt for ”safebet”-jægere (spillere, der bevidst går efter safebets) at genere mange og høje gevinster.

Du skal være kunde hos de forskellige bookmakere for at kunne placere dine odds. Det vil sige, at for at kunne tjene mange penge på betting-metoden, skal du være oprettet som kunde hos forskellige bookmakers.

Planlæg dine bets

Det kræver indsigt i og kendskab til odds-markedet at få succes med at safebette. Før du kaster dig ud i opgaven, kan det svare sig først at blive erfaren med at bette på sport, turneringer og kampe online. Des mere trænet og øvet du bliver i forhold til at forudsige kampudfald, des bedre redskaber får du, når du vil bette med næsten 100% gevinstchancer.

Det er én vigtigt ting, du skal være særlig opmærksom på i forhold til at lure årsagen til høje odds. Dette gælder især, når det kommer til skader hos mandskaber. Bookmakers lægger deres odds op før afviklingen af en kamp. Hvis ikke den pågældende bookmaker er opmærksom på afgørende skader hos det ene hold, kan det resultere i en aflysning af kampen, og væddemålet vil blive annulleret hos denne bookmaker (men oprethold hos den anden bookmaker du har placeret dit bet hos).

Betingelserne omkring aflysning af en kamp er med andre ord en vigtig regel for dig at orientere dig om, før du surebetter.