Hvorfor spille Eurojackpot?

Man kan ikke undgå at have hørt om Eurojackpot. Eurojackpot er nemlig blevet et berømt fænomen, takket være de gigantiske præmier. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvorfor mange vælger at spille Eurojackpot, og hvordan man spiller.

Hvad går Eurojackpot ud på?

Eurojackpot er et lottospil, der fungerer som et samarbejde mellem flere europæiske lande. Der er med andre ord ikke blot et land, der er med i den store lottotrækning, men flere – og det påvirker naturligvis også præmierne. Når du ser reklamer i fjernsyn og på net om eurojackpot, så handler det som regel om, hvor høj præmien er blevet. Det er tit tale om flere hundrede millioner kroner.

Selv om sandsynligheden er svært lille for at vinde den store præmie, så er det faktisk sket hele to gange i Danmark. Den største præmie, der er vundet af en dansker, er på 315 millioner kroner, men senest i april 2021, blev der vundet 310 millioner kroner af en dansker. Det er noget, som for mange fører præmien lidt nærmere, men det er altid en god ide at sætte sig godt ind i risikoen og sandsynligheden, når man eventuelt skal spille

Der bliver trukket vindere i Eurojackpot hver fredag i Helsinki, Finland. Man skal spille frem til kl. 19 hver fredag, hvis man vil med i trækningen om de store Eurojackpotpræmier.

Du kan spille på flere forskellige måder

Der findes ikke blot èn måde at spille Eurojackpot på, man kan bruge forskellige strategier og varianter. Det er ikke sådan, at der er en måde, der passer for alle, og derfor skal du overveje, hvordan du vil spille, inden du går i gang. Lad os kigge på de forskellige Eurojackpot-varianter.

Eurojackpot Plus

Hvis man bare ønsker at det hele skal gå automatisk, så kan man spille Eurojackpot Plus. Da går det hele automatisk gennem betalingsservice, og man spiller med hver uge, så længe aftalen løber. Hvis man skulle vinde, får man gevinsten udbetalt direkte til sin konto.

Lyn Eurojackpot

Hvis man spiller lynjackpot, så slipper man for at vælge tal selv. Da vælges der fem hovedtal og to stjernetal gennem systemet.

Vælg selv Eurojackpot

Hvis du vil vælge dine egne tal, skal du vælge vælg selv Eurojackpot. Da kan du selv vælge dine fem hovedtal og to stjernetal.

Lykke Eurojackpot

Det hedder lykke eurojackpot, ikke fordi man nødvendigvis er ekstra heldig med denne type, men fordi den gør det muligt at inkludere sine lykketal i rækkerne man spiller på, og så vælger systemet resten.

System Eurojackpot

Der findes forskellige varianter af system eurojackpot, hvor man kan spille lidt mere teknisk på Eurojackpot.

Der er altså flere årsager til, at mange spiller Eurojackpot. De store præmier har nok meget at sige for populariteten, men det er også mange, der godt kan lide at der er mange forskellige måder at spille på. Det åbner nemlig for flere forskellige tilgange til spillet, så man ikke kun sidder tilbage og krydser fingre. Inden du spiller, hvis du vil spille Eurojackpot og være med i kampen om gevinsterne, kan det være en god ide at kigge på sandsynligheden for præmie, så du er godt forberedt, inden du går i gang.