Odds og kryptovaluta – sådan gør du

Hvis du er typen, der godt kan lide at oddse og tilmed også har stiftet bekendtskab med kryptovaluta, så bør du ligeledes vide, at der findes flere sammenhænge mellem disse to – og vigtigst af alt, så kan du faktisk begynde og bette med dine kryptovaluta – spørgsmålet er bare, hvordan?

Kryptovaluta er for mange mennesker forsat lidt af en gråzone. Der er ikke ret mange af os, der faktisk ved, hvad kryptovaluta er, og hvordan vi kan benytte os af valutaen. Men der er faktisk ganske mange sammenhænge mellem spil og kryptovaluta, begge handler nemlig om at vove pelsen og have is i maven. Her kan du få et bedre indblik i, hvad kryptovaluta er, og hvordan du benytter dig af valuten, når du oddser.

Kryptovaluta – et hurtigt overblik

Kryptovaluta er et digitalt betalingsmiddel, der fungerer uafhængigt af din bank. På mange måder minder kryptovaluta omaktiehandel, da valutaen altid vil medfølge et tab eller afkast. Det vil sige, at valutaens værdi kontinuerligt vil stige og falde, og derfor handler det om at have is maven, når man investerer i kryptovaluta såvel som med aktier.

Lyder kryptovaluta som en by i Rusland, har du måske hørt om ordet Bitcoin, som er den første form for kryptovaluta, der blev udviklet tilbage i 2009. Pointen med kryptovaluta, og dermed også Bitcoins er, at man kan man kan handle og betale med valutaen udenom banken, regeringer eller andre myndigheder. Det betyder ligeledes, at det digitale betalingsmiddel ikke kan spores eller overvåges. Du kan læse mere om kryptovaluta på https://kryptovalutakurser.org.

Hvordan benytter du dig af kryptovaluta til at oddse?

Det er fortsat ikke alle spillesider, der anerkender kryptovaluta som et validt betalingsmiddel, og derfor må du på jagt efter spiludbydere, som rent faktisk tillader kryptovaluta som betalingsmiddel. Gør du dette, anbefales det, at du søger mod udenlandske sider, da disse typisk vil være mere bekendte med det digitale betalingsmiddel, hvis vi sammenligner med Danmark.

Når du har fundet en side, som tillader dig at betale med dine kryptovalutas, skal du såmend bare følge deres indbetalingsmetoder, præcis som du ville gøre det normalt. Læs dog altid bookmakerens regler og betingelser, inden du foretager en indbetaling. Har du ikke de store erfaringer med at oddse på nettet eller free spins, kan du heldigvis læse dig til det meste.

Sikkert spil når du oddser

Uanset hvor du spiller, eller hvilket betalingsmiddel, du benytter dig af, når du spiller, bør du overveje, hvor og hos hvem du spiller. Der findes tonsvis af online bettingsider – og derfor er konkurrencen dermed også stor. Læs derfor altid regler og vilkår, inden du går i gang med at oddse, og vær altid opmærksom på, hvordan udbyderen forvalter dit spil.

Sørg også altid for at bevare overblikket over dit spil, og tal gerne åbent med venner og familie om det. Lige så sjovt og spændende det kan være at hive sejren hjem, lige så kedeligt er det også, når man taber. Det giver rigtig god mening at lave nogle klare aftaler med sig selv om, hvor meget du kan tillade dig at oddse for månedligt.