Oddset på den lange for både sportsnørderne og de modige

Drømmer du om at gå sikkert i mål, nyde en kamp og måske hente et lille beløb hjem? Eller er du typer der satser og håber på at score stort? Så er odds måske noget for dig.

I sin simpleste form gælder det om, at man smider nogle penge, store som små beløb, på et hold inden for en hvilken som helst sportsgren, hvor du satser på, hvad der vil ske i kampen. Der sidder nogle fagfolk og laver statistikker på, hvordan der vil gå, hvilket er grunden til, at det kan give forskellige beløb tilbage.

Odds på den lange

Den lange er en form for odds, hvor du spiller på flere kampen på en gang. Det er en meget populær måde at gøre det på: især hvis du kan lide at følge flere kampe på en gang. Der er en lang række af forskellige kampe, hvorfra du udvælger dem, som du har aller mest lyst til at spille på. Der er helt klart det største udvalg, hvis man går efter at oddse på fodboldkampe.

Efter man har fundet frem til de ønskede kampe, skal man vælge den form, som man ønsker at spille med. Der er både såkaldte kombinationsspil, og så er der systemspil. Ved den første handler det om at få alle valgte kampe i hus, før man får udbetalt sin gevinst. Hvis et enkelt udfald er anderledes, så er alle tabt. Hvis man klarer den, er der store gevinster at hente.

Ved den type der hedder systemspil, kan man godt tabe nogle kampe, men stadig hente penge hjem. Dog ikke i samme grad, men sikkerheden er også større.

Single odds har også mange goder

Den type, som de fleste kender til, er single metoden. Det betyder at sætter penge på et enkelt udfald i en enkelt kamp. Det kan være alt fra hvem der vinder, til hvem der scorer det næste mål. Dermed kan det altså gøres, mens en kamp er i gang. Hvis det er live betting vil tilbagebetalingsraten hele tiden ændrer sig, ud fra hvordan holdene eller spillerne klarer sig gennem kampen.

Hvis det er første gang man skal prøve det, skal man ikke blive bange for de mange tal på skærmen. Hvis der for eksempel står 1,78, så betyder det, at hvis du satser 100 kr., får du 178 udbetalt, hvis du altså har ret i dine forudsigelser. Hvis oddsene er meget høje såsom 7,3, er det et tegn på, at bookmakerne ikke tror på det givne udfald. Hvis holdet alligevel klarer den, så betyder det, at man kan få svimlende summer udbetalt.

Spil hos lokal udbyder eller online

Man kan spille alle vegne. På mobilen er altid en mulighed. Du kan også tit gå ned i den lokale kiosk, hvor du kan få hjælp til det, eller selv udfylde en blanket, som du så betaler for ved kassen. Det er den klassiske måde at gøre det på. Husk at holde øje med resultaterne. God betting!