Sats og vind stort med odds på Messi

Den famøse og verdenskendte Messi er endnu engang at spotte på de græsbeklædte baner, når han iført sin nye spillertrøje skal kæmpe om Champions League sejren. En spændingsfyldt turnering der vækker stor entusiasme for alle fodboldglade mennesker, og som i særdeleshed giver anledning til at satse stort og løbe med de gyldne gevinster.

Det er ingen hemmelighed, at Lionel Messis skift til en ny klub øger spændingsniveauet, da nye og uvante rammer kan forårsage store forandringer. Intet er derfor sikkert med oddset på Lionel Messi, hvorfor puljen er høj, og chancerne store. Mon Lionel Messi endnu engang formår at gøre sig bemærket på banen, eller er dette skift på vejen enden for hans fodboldsucces?

Paris Saint-Germain

Grundet regler i La Liga har den argentinske fodboldspiller ikke været i stand til at forblive i sin højtelskede klub, Barcelona. Dette har betydet, at den succesfulde fodboldspiller for første gang i sin længerevarende karriere har måttet søge nye veje. Lionel Messi er således for nylig blevet en del af det franske Ligue 1 hold Paris Saint-Germain F.C., hvor han sammen med de øvrige spillere går benhårdt efter at bringe pokalen til Frankrig.

Dette er en mulighed som enten vil bære eller briste, og lige netop dét kan man følge med i direkte fra sofaen når Champions League ruller over skærmen. Online kan du finde et program over de følgende kampe der spilles, og således gå ind og oddse på hvordan du forventer turneringen ender ud.

Dette kan du oddse på Messi

Med oddset kan man vælge at satse på flere forskellige udfald som kan hænde undervejs enten i en enkelt kamps forløb eller gennem Champions League. Man bør derfor gøre sig nogle overvejelser om hvad der kan være værd at oddse på, og hvad man heraf forventer vil skabe størst sandsynlighed for succes. Du kan således oddse på alt fra antal mål, assist, at Messi ender som topscorer eller at PSG vinder Champions League.

Til trods for det store skift på karrierevejen, er det tydeligt at der fortsat er tiltro til at Lionel Messi lever op til titlen som verdens bedste fodboldspiller. Det bliver derfor interessant at følge med i, hvorvidt denne tiltro holder stik, og om Messis uovertrufne evner endnu engang får lov at vise sig når han træder i aktion for sin nye klub.

Sådan oddser du

Vejen til gevinst er ikke lang, og på blot få minutter kan du udfylde en odds kupon, og være med til at placere de høje og gode odds. Det kræver blot, at du opretter en profil og derefter går ind under kategorien fodboldkamp. Herefter vælges der Champions League under liga, og dernæst den specifikke kamp som du ønsker at spille på. Automatisk vil der derefter fremkomme forskellige odds muligheder tilknyttet denne kamp som man derved skal udvælge.

Ønsker man at oddse på flere kampe eller flere hændelser er dette også muligt. Afslutningsvis skal man blot indtaste sin indsats og herefter trykke “placer væddemål”. Du er nu med i puljen om at vinde de helt store gevinster.