Spil på din favoritbager i bagedysten

Med internettets konstante og hæsblæsende udvikling er det de seneste år blevet utroligt populært at oddse på nettet, og mange spillefugle benytter sig af denne mulighed. Med den lette tilgang fra mobiltelefon eller computer er det ikke nødvendigt at begive sig til en dunkel spillebule med gustne typer, der sjældent ser dagslys. Nej, du kan spille hjemme fra din stue, mens du venter på bussen eller når du sidder under tørrehjelmen hos frisøren.

Måske troede du, at oddset kun handler om at spille på fodboldkampe i f.eks. Premier League, men her tager du fejl. Du kan spille på alt muligt, sågar også om hvem der vinder i Danmarks Radios populære program Den store bagedyst, som, når det ruller over skærmen, hver gang tiltrækker op mod en million kageglade seere.

Sådan spiller du på bagedysten

Det er let at oddse på Den store bagedyst. Har du ikke allerede en konto hos en spiludbyder, kan du oprette en. Her er det vigtigt at vælge en udbyder med dansk spillicens, så er du bedre beskyttet og kan spille mere sikkert. Når du har oprettet dig og er klar til at gå i gang, skal du finde det sted, hvor du kan vælge mellem dagens kampe. Her vil der typisk være en menu der hedder Specials eller noget i den retning, og her kan du finde Den store bagedyst. Når du er kommet hertil, er det tid at vælge, hvem du vil sætte dine odds på.

Hvem vinder?

Så er det store spørgsmål, hvem der vinder bagedysten. Her må du bruge din bageanalytiske hjernehalvdel og se på, hvem der virkelig kan noget og hvem der blot er en simpel amatør, som de fleste jo af os er. Hvis du selv ved noget om bagning og fremstilling af desserter, kan du holde øje med, hvilke teknikker deltagerne bruger til f.eks. at ælte eller rulle dej ud, og hvor nøjagtige de er med at måle ingredienserne til bagværket af. Herudover betaler det sig at slå lyttebøfferne ud, når dommerne vurderer de færdige resultater og indbyrdes drøfter beskaffenheden og deltagernes indsats.

Spil sikkert

Selvom det kan synes uskyldigt og sjovt at oddse på Den store bagedyst, bør du, som med alle andre spil, hvor der er penge involveret, være meget opmærksom på ikke at spille alle dine penge op. Inden du logger ind på din foretrukne platform og placerer dine bud, kan det være en god idé at aftale med dig selv, hvor mange penge du vil bruge og så vel at mærke at holde dig til det. På den måde reducerer du din risiko for at blive afhængig og potentielt spille alle dine penge op.

Spil for hyggens skyld

Uanset om det gælder odds på Den store bagedyst eller en Champions League kamp gælder det, at man ikke skal spille for at prøve at tjene penge men for underholdningens og hyggens skyld. Husker du på det, er der mindre risiko for at komme galt afsted. Skulle det alligevel ske, kan du få hjælp på stopspillet.dk